De Jong Elektrototaal

Deze afgelopen weken weer erg druk bezig geweest, ik heb bij onze overburen Familie van der Pol een nieuwe groepenkast geplaatst, zodat alles conform installatie normen zit en de overbuurman diverse keren van advies voorzien over de elektrische aanpassingen die hij wilde realiseren om hun woongenot te verhogen.

Verder ben ik erg druk geweest met sponsoring voor de Jeugdvakantie week in ons supermooie Koudekerk aan den Rijn, waar we een geluidsset hebben gesponsord met betrekking tot de disco vrijdagavond 24 augustus. Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn en wat goed om te zien dat heel veel mensen hun steentje bijdragen om het te laten leven in ons dorp.

Verder ben ik ook druk bezig geweest inbraak beveiliging te realiseren bij Groenvoorziening John de Wit in Hazerswoude Rijndijk, en ook heb ik daar alvast de voorbereidingen getroffen voor camera bewaking. Aankomende vrijdag ga ik bij hem alarm in bedrijf stellen en John voorzien van tekst en uitleg over hoe het werkt.

Dus al met al best hard werken, maar als je doet wat je leuk vind is het geen werken he.

En ook in de Industriele automatisering aan betoncentrale’s zit erg veel werk, met dank aan ETIB Cok uit Alphen aan de Rijn, die mij in de gelegenheid stelt ervaring op te doen op dat gebied en me vaak inhuurt om een en ander voor hem te repareren cq te automatiseren, het is prettig werken met Cees, Jan en Martin Cok, en niet te vergeten hun schoonzoon en zwager Edwin Plasmeijer die in samenspraak met Martin onze website heel mooi gemaakt heeft, ieder zijn business he!

Tot zover als u vragen aan ons heeft horen wij dat graag van u.

Groeten Luke de Jong

De Jong Elektrototaal is lokaal zeer betrokken. Zo helpen wij de jeugdvakantieweek en ook het zwembad regelmatig