Onze Missie

Ons bedrijf is gecertificeerd volgens de volgende certificeringen : ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem, Scios gecertificeerd en Kiwa gecertificeerd. Vanuit deze drie certificeringen gaan we voor wat wij belangrijk vinden :
Brandveilige installaties voor bedrijven, hun medewerkers en particulieren. U veiligheid is onze norm.

Onze Strategie

Wij werken samen met onze AA accountant aan onze financiële stabiliteit, dit is ook in het belang van de klant, want vanuit de gedachte dat Scios Scope 10 een verzekeringseis is, die gericht is op de brandveiligheid van elektrische installaties, dan dient er voor een bepaalde datum een Scope 10 keuring uitgevoerd te zijn en de wachtlijsten zijn vrij lang voor deze onderzoeken,
dus het bied een stuk stabiliteit dat het bij ons bedrijf in veilige handen is.

Onze Visie

Als het aan ons ligt is Nederland over een aantal jaar nog veiliger qua elektrische installaties, daarom is ons bedrijf Scios Scope 8 en Scios Scope 10 gecertificeerd, in de toekomst zal ook nog Scios Scope 9 en Scios Scope 12 gecertificeerd gaan worden. Dit om een zo breed mogelijk pakket aan keuringen aan te kunnen bieden.

Van groot belang is onze webdesigner, hij houd onze website up to date met alles wat verplicht is om erop te hebben staan, en houd hij middels de HTTPS functie en wekelijkse updates de site veilig. Dit om hackers geen kans te geven en dus zo in process te blijven.
Ons bedrijf heeft ook een IT’er in de arm genomen en hebben wij een gesloten IT systeem gemaakt zodat onze klantgegevens beschermt zijn.
Dit kunt u ook lezen in onze AVG. Ook zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Offerte?

Bel ons vrijblijvend