Audiotechniek

Wat een uit de hand gelopen hobby is, is de audio techniek.
Maar ondanks dat het grotendeels hobby matig is, geld hier ook, kwaliteit staat bovenaan op onze prioriteiten lijst.

Wij hebben in 2019 een custom made road speaker set voor DJ Vinyl gebouwd.
Ook hebben wij in 2019 Voetbalvereniging Bernardus voorzien van een goed en deugdelijk werkende omroepset voorzien, waar je ook achtergrond muziek mee kan draaien.

Wat wij verder heel belangrijk vinden, is dat wij een kleine gemeenschap zoals Koudekerk aan den Rijn groot maken in zijn activiteiten, daarom sponsoren wij ieder jaar met onze financiele middelen en geluidsapparatuur het PWA zwembad en de Jeugdvakantie week in Koudekerk aan den Rijn. Wij vinden maatschappelijk belang een heel groot goed.
Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn!!

Wat wij verder heel belangrijk vinden, is dat wij een kleine gemeenschap zoals Koudekerk aan den Rijn groot maken in zijn activiteiten.

Daarom sponsoren wie ieder jaar met financiële middelen en geluidsapparatuur het PWA Zwembad, en de Jeugdvakantie week Koudekerk aan den Rijn.

Verder willen wij de dames Marjolein van de Ven en Maaike Mey ook helpen door hun Trouble Tree activiteiten op onze website te promoten.

Onlangs hebben wij ook het dooiweekend van VIJK gesponsord door voor alle deelnemers een  trui te laten drukken met hun eigen naam.

Wij vinden maatschappelijk belang een groot goed, en zo maken we een klein dorp groot!

Offerte?

Bel ons vrijblijvend